PC grundlagde Billund-sejr over Blåbjerg


Med et vaskeægte hattrick var det slet ikke ufortjent, at Alexander Plagborg Christensen blev Man of The Match, da Billunds serie 2 herrer i går på udebane mødte Blåbjerg. Efter en halv times spil i Outrup, slog Alexander “PC” Plagborg til første gang til 1-0. Og minuttet efter var han på pletten igen og øgede Billunds føring til 2-0. I begge tilfælde blev Henrik Møller Andresen noteret som assist, for de dybe og præcise stikninger frem til den unge målnæse.

Hattricket blev komplet, da Plagborg scorede til 0-3 fem minutter inde i anden halvleg, inden Blåbjerg fik pyntet lidt på regnskabet seks minutter senere. Efter en times spil fik hjemmeholdet lidt hjælp fra Billund, der kom til at sende bolden i eget net.

Men et kvarter før tid omsatte Sebastian Nørbygaard et straffespark til mål og dermed kunne Billund tage hjem med en 2-4 sejr i bagagen.

Næste kamp er hjemme på fredag, hvor Tjæreborg gæster Billund Stadion – som i øvrigt i denne uge danner rammen om flere landskampe i U17 Future firenationers-turneringen.