Programmet til Børnekulturdage 2017 offentliggjort


Om en måned går det løs igen. Tredje udgave af Internationale Børnekulturdage i Billund løber af stabelen og der er ingen tvivl om at det er en stolt kulturkonsulent, Sune Rasmussen, der nu kan offentliggøre programmet:

– Vi har gjort vores ypperste for at finde den helt rigtige sammensætning af aktiviteter og koncerter, så der er noget interessant for børn i alle aldre på alle tider af dagen. Det synes jeg på alle måder, vi er lykkes med i år, siger Sune Rasmussen.

De Internationale Børnekulturdage finder sted den 25. – 27. august i området omkring Billund Centret, hvor kunstnere som Anja Nissen, Page Four og Onkel Reje, kendisser som Lakserytteren og Kathrine Sloth og aktiviteter som Regatta Rally, Sjov Med Elektronik og Programmering og Tegne Workshop finder sted.

Internationale Børnekulturdage er et fælles projekt arrangeret af Billund Kommune og støttet op af en lang række foreninger, virksomheder og handelsliv i Billund. Der vil blandt andet være street food og handelsboder, som viser hvad Billund Handelstandsforening har at tilbyde. Der vil desuden være flere LEGO workshops i løbet af weekenden samt workshops og aktiviteter arrangeret af Billund Kulturskole, Billund Bibliotek, Maker Space, KulturCrew, Børnenes Hovedstad A/S og kommunens mange foreninger.

– KulturCrew er børn og unge fra Billund Kommune, der bliver en aktiv del af festivalen. De vil være med til at klargøre scenerne, stå for VIP behandling af vores kunstnere og meget mere, forklarer Sune Rasmussen.

Her kan du se hele programmet for årets internationale børnekulturdage.