Renault og LEGOLAND går sammen om at uddanne ”fremtidens billister”


Det er de færreste af os der ikke har taget vores første kørekort i Trafikskolen i LEGOLAND – og det er da også en af de mest populære aktiviteter i parken.

Nu er LEGOLAND gået sammen med Renault for at blive endnu bedre til at uddanne fremtidens billister, så de også lærer noget om, hvordan fremtidens biler ser ud.

– Vi har fået et rigtig godt samarbejde med Renault, som blandt andet betyder, at Trafikskolen har fået en stor opgradering, og så skifter den navn til Renualt Trafikskolen. Vi har fået sat nogle store skærme op, som vi kan bruge til at forklare ny teknologi og vise fremtidens biler til børnene. Det hænger rigtig godt sammen med det, vi gerne vil lære børnene, når de tager kørekort LEGOLAND, siger Salgs- og Marketingdirektør i LEGOLAND, Martin Aadal Nielsen.

Normalt er det kun de små trafikskolebiler, der bliver vist frem i LEGOLAND, men senere vil gæsterne også kunne opleve nogle større af slagsen, da Renault udstiller fremtidens hybridbiler i parken.

– Det bliver rigtigt spændende at få nogle helt nye, og i vores skala, store hybridbiler udstillet i LEGOLAND, så børnene også kan se nogle af fremtidens biler sammen med deres forældre, når de har taget deres kørekort i Renault Trafikskolen, forklarer Martin Aadal Nielsen.