Renovering af kryds ved Hovedgaden og Gammelbro begynder nu


Anlægsarbejdet med de nye Torve & Pladser i Billund bevæger sig nu ind i den fase, hvor krydset ved Hovedgaden og Systemvej, samt en del af Gammelbro skal renoveres.

Det betyder, at krydset og den nordlige del af Gammelbro vil være lukket fra slutningen af uge 25 og frem til midten af september 2017. Det vil i hele perioden være muligt, at komme til Matas, Sportmaster, Estate og Sydbank til fods – både fra Hovedgaden og via Gammelbro.

Samtidig skrider arbejdet med etablering af ny vejstrækning på Byens Plads forbi Mr. Ebbe og Den Jyske Sparekasse godt frem. Det betyder at næste etape – strækningen foran Den Jyske Sparekassen – påbegyndes allerede mandag i uge 25.
Vejen foran Den Jyske Sparekasse vil således være afspærret fra morgenstunden mandag d. 19. juni og i perioden frem til 8. september 2017. I denne periode vil det i videst mulig omfang være muligt at passere strækningen til fods.

De nye arbejdsområder betyder, at man skal vælge andre veje til midtbyen og at gennemkørsel ikke er muligt. Hvis man har et konkret besøg i Den Jyske Sparekasse og Mr. Ebbe, skal man vælge adgangen fra Systemvej og parkere på bagsiden af bygningerne.

Grundet arbejder på den sydlige del af butikstorvet, vil indkørsel til Gammelbro fra Hans Jensensvej være lukket i en periode hen over sommeren. Det vil forsat være muligt at komme til Gammelbro fra Vejlevej i hele perioden.

Som tidligere vil der blive opsat skilte, som anviser omkørsel, samt adgangsforhold til fods.
Tidsplanen er fortsat med forbehold og evt. ændringer vil blive meldt ud løbende oplyser Billund Kommune