Rimbøl Teknik A/S søger erfarne faglærte teknikere til opbygning af specialmaskiner


Rimbøl Teknik A/S søger erfarne faglærte teknikere til opbygning af specialmaskiner, til virksomheden i Grindsted.

Rimbøl Teknik A/S er i en rivende udvikling, der nødvendiggør at vi udvider vor kapacitet på værkstedet. Vi har derfor brug for en person der har viden omkring opbygning af specialmaskiner til industrien. Opgaverne vil primært være montage og indkøring af de specialdesignede maskiner, som er på et højt teknisk niveau, og hvor både pneumatik og elektriske styringer vil indgå i den færdige løsning. Du vil komme til at indgå i et friskt team med 6 svende og 1 lærling. Du skal besidde gode innovative egenskaber og erfaring fra lignende branche vil være at foretrække.

Vi forventer at du har en faglig relevant uddannelse, som maskintekniker, automatiktekniker eller lignende inden for branchen, og du besidder tålmodighed og har sans for detaljen. Du vil få til opgave at opbygge kundetilpassede specialmaskiner, hovedsageligt fødesystemer til ensretning og fremfødning til en automatisk proces, i tæt sparring med de øvrige svende og vores konstruktionsafdeling. Eftersom vi er en mindre virksomhed, er det vigtigt, at opgaverne bliver fulgt helt ud til slutbrugeren, som hovedsageligt er større produktionsvirksomheder i Danmark. Rejsearbejde i ind- og udland må påregnes, dog i begrænset omfang.

Vi er en virksomhed med en meget uformel og humoristisk omgangstone og benene plantet solidt på jorden. Vi kan tilbyde et meget spændende, varieret og udfordrende job, hvor du virkelig kan være med til at sætte dit præg, på de løsninger vi i fællesskab udvikler til kunderne. Jobbet er alsidigt, med en god balance mellem opbygning/udvikling og montage/indkøring af de udviklede maskiner i produktionen, hvilket giver god læring.

Ansættelse hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette person.

Ansøgning modtages kun pr. mail og kan sendes til Ole Rimmer Donslund, ole@rimboel.dk. Ole kan også kontaktes på telefon 30512148 såfremt du måtte have nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har ikke en ansøgningsfrist på stillingen, og vil løbende have jobsamtaler.