Rimbøl Teknik A/S søger erfarne industriteknikere og automatikteknikere


Rimbøl Teknik A/S søger erfarne industriteknikere og automatikteknikere til opbygning af specialmaskiner, til virksomheden i Grindsted.

For at være ærlig, så har vi hamrende travlt! Er du personen der står og tænker……. ”Jeg ønsker et af de mest udfordrende og udviklende job, hvor jeg skal opbygge og indkøre specialmaskiner, og hvor det kræver at jeg kommer med mine idéer for at komme frem til løsningen” ……. Er jeg sikker på at vi har jobbet du står og mangler.

Opgaverne tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Når maskinen er designet og alle dele er indkøbt, bliver det din opgave, i samarbejde med de andre teknikere og ingeniører, at få maskinen samlet, til at fungere og yde præcis det som kunden ønsker. Det kræver en god kombination af tålmodighed og det at man har ”sans for detaljen”. Du vil komme til at indgå i et friskt team på 8 medarbejdere. Har du erfaring fra lignende ansættelse, vil det klart være at foretrække.

Vi forventer at du har en faglig relevant uddannelse, som industritekniker, automatiktekniker eller lignende inden for branchen, samt at du kan kommunikere på engelsk. Rejsearbejde i ind- og udland må påregnes, dog i begrænset omfang.

Vi er en virksomhed med en meget uformel og humoristisk omgangstone og benene plantet solidt på den jyske muld. Vi kan tilbyde et meget spændende, varieret og udfordrende job med gode ansættelsesforhold – flextid, 6. ferieuge og pension.

Ansættelse hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette person.

Ansøgning modtages kun pr. mail og kan sendes til Ole Rimmer Donslund, ole@rimboel.dk. Ole kan også kontaktes på telefon 30512148 såfremt du måtte have nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har ikke en ansøgningsfrist på stillingen, og vil løbende tage de rette personer til jobsamtale.

Rimbøl Teknik A/S har som speciale at fremstille fødeudstyr af meget høj kvalitet, og da vi tilsammen har mere end 40 års erfaring med opbygning af fødeudstyr og produktionsanlæg, ved vi hvad der skal til for at levere et produkt, der fuldt ud lever op til de krav, der stilles til moderne produktioner i dag og mange år fremover.
Vi lægger stor vægt på design og finish, og da fødeudstyret er hjertet i enhver produktion, tilstræber vi altid at opbygge “nul – stop” løsninger, da man derved undgår dyre produktionsstop.

Opgaverne løses altid i tæt samarbejde med kunden for at opnå den optimale løsning og sikre produktet den høje kvalitet som i dag kræves, så vi kan garantere en stabil produktion i fremtiden.

Vi beskæftiger os blandt andet, med fremstilling af maskiner til legetøj, pumper, termostater, vindenergi samt medicinal branchen. Så kunderne spænder virkelig bredt.

Vi er i dag 12 medarbejdere, primært med opbygning og udvikling af fødesystemer.