Rimbøl Teknik A/S søger erfarne maskinkonstruktører og automatikteknikere til udvikling af specialmaskiner.


Rimbøl Teknik A/S søger erfarne maskinkonstruktører og automatikteknikere til udvikling af specialmaskiner.

For at være ærlig, så har vi hamrende travlt! Er du personen der står og tænker……. ”Jeg ønsker et af de mest udfordrende og udviklende job, hvor jeg er nødt til at gøre en forskel for at vi i fællesskab når frem til det endelige produkt” ……. Er jeg sikker på at vi har jobbet du står og mangler.

Opgaverne tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Når maskinen er designet og alle dele er indkøbt, er det vor fælles opgave, at få maskinen samlet, til at fungere og yde præcis det som kunden ønsker. Det kræver en god kombination af tålmodighed og det at man har ”sans for detaljen”. Og en forståelse for at selv de mindste tolerancer gør en forskel. Med andre ord, udfordrer vi hele tiden hvad der er muligt at løse for vore kunder. For at imødekomme de udfordringer, anvender vi de nyeste teknologier i form af vision teknologier, 3D print teknologier, o.s.v. Så der er rig mulighed for at udvikle både virksomhedens- og ens egne kompetencer.

Som maskinkonstruktør forventer vi at du er uddannet maskinkonstruktør eller ingeniør, med kendskab til SolidWorks eller lignende program til konstruktion i 3D, og med en praktisk baggrund som faglært metalarbejder. I konstruktionsafdelingen, vil du komme til at indgå i et friskt team på 3 andre medarbejdere, og med tæt sparring og kontakt til de øvrige ansatte.

Som automatiktekniker forventer vi at du har en relevant uddannelse indenfor faget og er i stand til ved egen hjælp at tilslutte og programmere mindre PLC løsninger, som primært bruges til test. Du vil komme til at indgå i et friskt team på 6 teknikere, med forskellige kompetencer, hvor du primært vil komme til at montere og især indkøre de maskiner vi i fællesskab har fået udviklet til vore kunder.

Erfaring fra branchen med opbygning og indkøring af specialmaskiner vil være at foretrække. Arbejdet vil primært foregå på adressen i Grindsted, men rejsearbejde vil forekomme, dog i mindre grad.

Vi er en virksomhed med en meget uformel og humoristisk omgangstone og benene plantet solidt på den jyske muld. Vi kan tilbyde nogle meget spændende, varierende og udfordrende jobs med gode og fleksible ansættelsesforhold – flextid, 6. ferieuge og pension.

Ansættelse hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette person. Ansøgning modtages kun pr. mail og kan sendes til Ole Rimmer Donslund, ole@rimboel.dk. Ole kan også kontaktes på telefon 30512148 såfremt du måtte have nogle spørgsmål. Vi har ikke en ansøgningsfrist på stillingen, og vil løbende tage de rette personer til jobsamtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.


RIMBØL TEKNIK A/S – Telefon: 7672 0270 – www.rimboel.dk

Rimbøl Teknik A/S har som speciale at fremstille fødeudstyr af meget høj kvalitet, og da vi tilsammen har mere end 40 års erfaring med opbygning af fødeudstyr og produktionsanlæg, ved vi hvad der skal til for at levere et produkt, der fuldt ud lever op til de krav, der stilles til moderne produktioner i dag og mange år fremover.
Vi lægger stor vægt på design og finish, og da fødeudstyret er hjertet i enhver produktion, tilstræber vi altid at opbygge “nul – stop” løsninger, da man derved undgår dyre produktionsstop.

Opgaverne løses altid i tæt samarbejde med kunden for at opnå den optimale løsning og sikre produktet den høje kvalitet som i dag kræves, så vi kan garantere en stabil produktion i fremtiden.

Vi beskæftiger os blandt andet, med fremstilling af maskiner til legetøj, pumper, termostater, vindenergi samt medicinal branchen. Så kunderne spænder virkelig bredt.

Vi er i dag 12 medarbejdere, primært med opbygning og udvikling af fødesystemer.