Sælgere til Food & Beverage i Billund Lufthavn


Vi søger ambitiøse og udadvendte sælgere, som med exceptionel service vil være med til at gøre besøget til en oplevelse for de rejsende.

Vi søger med opstart forår/sommer positive og smilende medarbejdere til at sælge vores produkter og til at give vores gæster en professionel service og kundebetjening i vores salgsenheder:
Lagkagehuset, Sunset, Diner, Gastro og Café Square.

Udover at have lysten til at sælge ser du det som en vigtig opgave, at butikken altid fremstår indbydende og præsentabel. Derudover skal du være med til at producere sandwich, hotdogs osv. samt udføre øvrige forefaldende opgaver.

Vi forventer
Du har salgs-dna i generne og brænder for at sælge, deltage i mersalgsaktiviteter og give den bedste service. Du er ansvarsfuld, selvstændig, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk. Derudover vil det være en fordel, hvis du:

  • Taler flere sprog end dansk og engelsk
  • Har erfaring med salg fra kæderestauranter og/eller butikker
  • Har hygiejnebevis

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgsleder Trine Madsen på trm@bll.dk
Ansøgningsfristen er den 28. februar 2019. Da vi afholder samtaler løbende, opfordres du til at sende din ansøgning og dit udførlige CV hurtigst muligt.

Søg nu via linket her.

FAKTA OM JOBBET
Ugentlig arbejdstid: Der er tale om flere stillinger med an-sættelse på henholdsvis 15, 20, 25 og 30 timer i gennemsnit pr. uge
Skifteholdsarbejde: Vagterne kan ligge placeret på alle ti-der af døgnet med fri hver tredje weekend.
Øvrige vilkår: Ansættelserne er af midlertidig karak-ter og udløber som udgangspunkt medio september 2019. Der kan være mulighed for fastansættelse.
Du kan fremvise en straffeattest uden anmærkninger.
Food & Beverage: ”Time to Eat” er lufthavnens F&B-område i afgangshallen, hvor afrejsende passagerer har mulighed for at blive betjent via Lagkagehuset, Diner, Gastro og Sunset Boulevard. I check-in-området ligger Café Square.

Du kan læse mere om salgsstederne og Billund Lufthavn på bll.dk