Sejr til både Grindsted og Billund

Med et mål signeret Jeppe Østergård allerede i kampens første minut, var der lagt op til løjer fra Grindsteds side, da GGIFs serie 2-mandskab i weekenden gæstede Herning KFUM. Et kvarters tid senere øgede Christoffer Høgedal til 0-2 til Grindsted, inden Herning fik reduceret til 1-2. Kort inden pausen slog Jeppe Østergård til igen, men i minuttet efter lykkedes det igen Herning at reducere. Dermed gik holdene til halvleg ved stillingen 2-3.

Anden halvleg var blot tre minutter gammel da Herning fik udlignet til 3-3, men Grindsted lod sig ikke true og i det 51. minut bragte Martin Lund Nielsen atter GGIF foran 3-4, inden Martin Thimes Henriksen 10 minutter senere øgede til 3-5. Med ti minutter igen cementerede Christoffer Høgedal udesejren, da han atter passerede Hernings keeper med målet til 3-6.

De tre point betyder, at GGIF rykker op på 4. pladsen i serie 2 – lige under Billund på 3. pladsen. Billund sikrede sig nemlig også tre gode point i weekenden, da holdet på eget græs slog Ikast KFUM med 2-0. De to mål blev sat ind af Christian Sussemiehl og David Bech.