Sidste chance for at komme på travbanen i år


Året går på held, og inden vi får set os, er det blevet jul. Det betyder også, at der bliver holdt vinterpause på Billund Trav. Der er således kun to løb tilbage på travbanen her i 2017. Så det er ved at være sidste chance for at komme afsted. Årets to sidste løb nemlig er fredag den 24. november, hvor Pionerernes Vandrepokal skal uddeles, og lørdag den 16. december, hvor det gælder finalen for 2017. Herefter vil der være pause og løbene på Billund Trav fortsætter først i februar 2018.

Der er blevet afholdt trav på Billund Trav siden 1971, så det er en travbane med masser af historie. Den berømte hest Tarok har eksempelvis vunder mange triumfer her. På Billund Trav du få en bid mad i restauranten, inden hestene slippes løs og traver derudaf på banen. En stor del af spændingen består selvfølgelig også i, om du nu kan ramme vinderen. Der er heldigvis altid masser af gode staldtips at få, når du er til trav i Billund. Så måske du lige nøjagtig udser dig dagens hurtigste hest. Med op til 10 løb på hver løbsdag er der masser action og spænding på travbanen.

Er du bidt af en gal travhest, skal du ikke blive alt for ulykkelig over, at trav-sæsonen snart er slut på Billund Trav. Du behøver nemlig ikke komme på travbanen for at spille på heste. På nettet kan du spille på trav- og galopløb fra mange forskellige lande. Flere steder kan du også satse på fodboldkampe eller spille danskonlinecasino.dk Så selvom de holder vinterlukket på Billund Trav, kan du stadig få spillelysten stillet.

Det er ikke kun på travbanen, der er gang i den. Der ser hele tiden noget i Billund, som gør det til en skøn by at bo i eller besøge. Billund er meget mere end lufthavnen og turistmagneten Legoland. Seneste vandt også en af byens store virksomheder prisen som Danmarks bedste arbejdsplads.