Skadet Pawlicki ude af aftenens GSK-trup


Ligakørerne fra Grindsted Speedway Klub skal i aften forsøge at rejse sig fra sidste onsdags historiske sviende 62-25-hjemmebanenederlag til Slangerup. Det skal ske i aftenens hjemmebanematch mod de forsvarende ligamestre fra Region Varde Elitesport.

– Vi har noget, vi skal have bevist efter den skuffende indsats i onsdags, og vi skal have fundet gejsten igen. Der er ingen tvivl om at REV kommer med et stærkt hold, så vi ser frem til en hård match, hvor vi skal være klar fra starten, siger holdleder Morten Peterson til klubbens fb-side.

Faktisk kan aftenens match vise sig at være en vind-eller-forsvind-kamp for GSK, da der uddeles bonuspoint til det hold, der er bedst indbyrdes i de to matcher. REV vandt det første opgør før sommerferien 46-41, og således skal GSK vinde med seks point i aften for at sikre sig det ekstra point. Det kan blive et ret vigtigt point for GSK, der ligger næstsidst i tabellen med 5 point for 8 matcher. Dermed vil et nederlag i aften sende GSK i alvorlig fare for at misse semifinalen.

Men aftenens match bliver uden den succesrige A-kører Przemyslaw Pawlicki, der er skadet efter et styrt i lørdags. Han erstattes af Martin Smolinski, mens B-kørerne i aften for Grindsted bliver Nick Morris og David Bellego. C-kører Patrick Hansen har fået genvalg efter en mandfolkeindsats i sidste uges opgør mod Slangerup og som D-kører for Grindsted er Emil Grøndal.

 

Holdene til aftenens match:

GSK
1. Martin Smolinski
2. David Bellego
3. Nick Morris
4. Patrick Hansen
5. Emil Grøndal
Holdlederassistent: Stig Schrøder
Holdleder Morten Peterson

REV

1. Hans Andersen
2. Mikkel Bech
3. Mads Korneliussen
4. Mikkel B. Andersen
5. Mads Hansen
Holdleder Steven Andersen