Skjern skød GGIF i sænk – og ud af pokalen

Det blev en regulær øretæve til GGIFs 1. divisionsherrer, da de hjemme i MAGION fredag aften tog imod ligaholdet Skjern i 6. runde af pokalturneringen for 21/22.

Skjern bragte sig allerede i de første minutter foran 2-0 og GGIFs Hjalmer Andersen blev første målscorer for hjemmeholdet, da han sendte bolden i nettet til reducering 1-2.

Siden da trak Skjern stille og roligt fra hjemmeholdet og selvom det flere gange lykkedes GGIF at æde sig ind på gæsterne, så øgede de grønblusede altså bare afstanden igen.

Således endte første halvleg med en føring til Skjern på 11-20.

I anden halvleg fortsatte GGIF presset mod Skjern og lod ikke til at have givet op på trods af at holdet konstant var 8-10 mål bagud.

I slutfasen diskede GGIF-keeper Magnus Møller op med flere pragtredninger, der holdt Skjern fra fadet. Imens pressede GGIF på i den anden ende – med et par mål til følge, men samtidig var Skjernkeeperen til tider lige så effektiv som kollegaen i GGIF-målet.

Derfor kom hjemmeholdet ikke tættere på Skjern end de otte mål og kampen endte således 27-35 i grønt favør.