Solid sejr til GGIF

Allerede efter 11 minutter af gårsdagens kamp sendte Grindsted serie 2-herrer et signal til gæsterne fra Blåbjerg om, at de ville have en sejr i efterårets første hjemmebanekamp.

Her scorede Christian Andreas Hansen til 1-0 for hjemmeholdet, men det blev dog kun til det ene mål inden pausen. Godt halvvejs i anden halvleg øgede Jakob Hedegaard til 2-0 og så gik det lige pludselig stærkt i slutfasen.

Først fik Patrick Lauridsen sendt bolden i nettet til 3-0 fire minutter før tid, og det lignede så kampens resultat. Men sørme om ikke også Kenni Jensen ville være med i målfesten, så i overtiden scorede han til 4-0.

Sejren rækker til en tredjeplads i serie 2 for Grindsted, der skal i aktion igen på lørdag, hvor turen går til Jerne IF ved Esbjerg.