Sommeraktiviteter hitter hos de unge


Der har været rift om pladserne på Billund Ungdomsskoles ferietilbud. I denne og næste uge er omkring 100 unge med på de mange ferieaktiviteter.

Det er 3. sæson, at Ungdomsskolen skaber aktiviteter i begyndelsen af sommerferien under navnet Summer4U. Og noget tyder på, at konceptet lige skulle bide sig fast blandt de unge, for årets tilslutning er så absolut en rekord.

Koordinator for aktivitetsprogrammet, Kasper Grøndal Starup, er da også svært tilfreds.

– Noget tyder på, at vi har ramt plet med dette års tilbud, for vi har haft ventelister til flere af vores ture. En vigtig del af aktiviteterne er det sociale samspil mellem de unge, og jeg må sige, at humøret har været utrolig højt, og der har været gang i feriesangene undervejs, siger Kasper Grøndal Starup.

Også fungerende ungdomsskoleleder Per Weile Bak glæder sig over dette tilløbstrykke af en sæsonafslutning.

– Det er utrolig bekræftende, at vi kan skabe genklang hos så mange af kommunens unge. Ligesom i den øvrige sæson er der også nogle bagvedliggende mål med de sjove sommeraktiviteter. De har alle det sigte, at den enkelte unge skal kunne prøve sig selv af i trygge rammer og samtidig udvikles socialt med de øvrige deltagere, når de løser forskellige opgaver og udfordringer. Alt sammen er med til at give vores unge mere mod på og lyst til det liv, der venter dem, siger Per Weile Bak i en pressemeddelelse.