Sports- og Kulturgalla rykket til efteråret


Nu bliver det igen muligt at komme med til Sports- og Kulturgalla, hvor Billund Kommune hylder kommunens sports- og kulturtalenter. Arrangementet blev aflyst tidligere i år på grund af corona, men er nu blevet rykket til den 30. september.

– Det bliver samme brag af en fest, selvom der naturligvis vil blive taget hensyn til gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Med god afstand mellem deltagerne vil aftenen stadig indeholde både underholdning, mad og vigtigst af alt uddeling af årets priser og hædersbevisninger til kommunens sports- og kulturtalenter, lyder det i en pressemeddelelse fra Billund kommune.

Selvom i år har været præget af en pandemi, så er der stadig mange lokale talenter, som fortjener en hyldest. Derfor glæder formanden for Unge og Kulturudvalget Stephanie Storbank sig over, at det nu lykkedes at få afholdt Sports- og Kulturgalla.

– Vi sidder med nominerede, som fortjener den hyldest og hæder, som vi alle havde set frem til. Men derudover er det ikke bare et event for de nominerede, men en hyldest for hele sports- og kulturlivet i vores kommune, som især efter en svær tid under corona-krisen har brug for vores fulde opbakning og hyldest, siger Stephanie Storbank.

Datoen den 30. september er stadig med forbehold for at corona-situationen ikke ændrer sig til det værre.