Spritny løbebane indvies til motionsdag


Når Danmarks skoleelever i morgen skyder efterårsferien i gang med Skolernes Motionsdag, kommer det på den Internationale Skole i Billund til at foregå på et helt nyt idrætsanlæg.

Idrætsanlægget har været længe undervejs, blandt andet fordi området over flere år blev brugt til at kanalisere vand væk fra midtbyen, mens LEGO House blev bygget.

– Vores idrætslærere har ventet virkeligt længe på at få en mulighed for at flytte idrætsundervisningen udenfor. De har selvfølgelig brugt skoven, tennisbanerne og anlægget mens vi har ventet, men det bliver noget helt andet nu med både atletikstadion, multibane, basketbane, 7-mands fodboldbane, udendørs styrketræningsmuligheder – og så den 400 meter lange løbebane, siger skolens serviceleder Bent Meldgaard.

Vejret har flere gange forsinket færdiggørelsen af anlægget, men nu bliver det færdigt – blandt andet med hjælp fra Billund Løbeklub, der stod vagt ved løbebanen en hel nat for at forhindre, at banens overflade blev ødelagt af de dyr der (også!) løber i området.

I morgen tages anlægget så i brug når ISB-eleverne i lighed med landets øvrige skolebørn løber Skolernes Motionsløb. Herefter er alle velkomne til at komme forbi og løbe en tur på banen.