Stempel Workshop- “Samskabt med børn”


HVORDAN SER ET ”SAMSKABT MED BØRN” STEMPEL UD?

Vi er fantastisk glade for, at så mange børn og unge har lyst til at være med i vores projekter og at flere og flere voksne støtter op om det. Børn og unge har været med til at lave den talende bænk, byggepladshegnet, legetøj, Billund Builds og meget andet. Vi vil gerne vise, at I har været med!

Vi vil gerne have lavet et stempel. I kender måske Øko-stemplet fra mælkekartonen, nøglehulsstemplet fra rugbrødspakken. I Berlin har de en banan, der stempler gode kunststeder. Vi vil gerne vise byrum, produkter eller læringsformer, der er samskabt med børn. Men vi mangler et stempel.

VÆR MED: VI DESIGNER VORES STEMPEL MED BØRN OG UNGE

Til stempelworkshoppen vil vi i fællesskab finde på CoC Playful Minds’ nye samskabelses stempel, så vi alle nemt kan se at her har børn og unge været med ligeværdigt.

Vi vil brainstorme og tegne vilde forslag til dette stempel, hvor Karen fra CoC Playful Minds vil guide den kreative proces.
Du vil få mulighed for at lære nye tegne tricks og være med til at bestemme, hvordan CoC Playful Minds samskabelses stempel skal se ud.

HVEM
Børn fra 8 år og deres forældre er velkomne.
HVORNÅR?
Torsdag d. 4. juli fra 14.00-16.00 på Gammelbro 38, Billund. Workshoppens varighed er 2 timer.
TILMELDING
Skriv til Sara Bæklund Daugaard på mail: sbd@cocplayfulminds.org eller sms: +45 22 90 24 22