Storsejr til Billunds serie 4

Jonathan Plagborg har her netop sendt et langskud i kassen til stillingen 6-0 til Billund.

Hele 8-0 lød sejren på, da Billunds serie 4-mandskab i weekenden fik besøg af KLG. Kampen var dog kun 10 minutter gammel, inden den måtte afbrydes på grund af en skadet spiller fra gæsterne, som måtte hentes af en ambulance.

I det 21. minut fandt Mads Karstensen frem til netmaskerne og bragte Billund på 1-0. Kort før pausen øgede Jonathan Plagborg til 2-0 som var stillingen efter de første 45 minutter.

Anden halvleg stod der Billund på det hele. Fire minutter henne sendte Jes Dahlmann bolden i nettet til 3-0 og efter en time stod der 4-0 til hjemmeholdet på mål scoret af Joakim Dahl Jensen.

Kort efter nettede Jonathan Plagborg to gange på få minutter, inden Oliver Lees og Jes Dahlmann sluttede målfesten.

– Når man vinder 8-0 er der stort set kun gode præstationer fra samtlige spillere, og de kunne hver især fremhæves. Dog vil jeg alligevel gerne fremhæve Oliver Lees, som med sin ydmyge tilgang og store løbearbejde på midten bliver ved med at bygge på, lød det efterfølgende fra træner Jan Skov.

Ugens opgave bliver nu at få hænderne ned og fokusere på sæsonens indtil videre vigtigste kamp – nemlig kampen mod Brande på hjemmebane på fredag.