SUN-AIR: Lokal pris betyder meget


Gennem de senere år er det efterhånden blev til flere priser til det lokale flyselskab SUN-AIR of Scandinavia. Flere gange er Billund-firmaet kåret til Bedste Europæiske Flyselskab, men i aftes modtog SUN-AIR for første gang Erhvervsfremmeprisen i Billund Kommune.

– Jeg er da megastolt, siger kommerciel direktør hos SUN-AIR, Kristian Tvergaard, der på vegne af familien Sundberg modtog prisen i aftes.

– Vi har fået masser af priser før for vores produkt, men den her pris betyder noget andet, fordi vi får den i vores lokalområde. Vi har jo gode samarbejdspartnere i Billund Lufthavn, Billund kommune og en række mindre virksomheder, som vi arbejder sammen med og som også ligger lokalt, siger Kristian Tvergaard.

Ifølge ham mærker SUN-AIR i den grad hvilken udvikling Billund som kommune har gennemgået de senere år:

– Der er jo kommet mange flere virksomheder til som rejser mere. Før var det mest LEGO og Dupont, der rejste med os ud fra Billund, men nu har vi fået flere og flere kunder – både erhverv og privat – der rejser mere, fordi Billund er blevet mere international, siger Tvergaard.

Og netop det internationale mærker man også hos SUN-AIR:

– Vi har fået nemmere ved at tiltrække arbejdskraft og at få folk til at flytte til Billund, især i kraft af Den Internationale Skole. Folk vil hellere flytte til Billund nu fra udlandet, fordi vi har en international skole, siger Kristian Tvergaard.