Sundhedsguruer indtager MAGION


Billund Kommunes Sundhedsstab har sammen med LIVA Healthcare og boligorganisationen Bovia gjort et scoop i sundhedens tjeneste, ved i fællesskab at kunne tilbyde en gratis foredragsaften med to af de mest vidende og kendte danske sundhedsprofiler, Chris MacDonald og Peter Qvortrup Geisling.

Det sker onsdag den 12. september i Magion i Grindsted, og man kan allerede nu sikre sig en gratis billet til en fantastisk aften med sundhed i centrum. Det gør man på billund.liva-app.dk.

– Når man tænker på, hvor meget Chris MacDonald og Peter Qvortrup Geisling hver især ved om sundhed, og hvor gode de er til at formidle til os alle sammen, så er det virkeligt spændende, at det her er lykkedes at få dem samlet i Magion. Jeg glæder mig og tror og håber, at vi fylder arenaen onsdag den 12. september, siger Robert Terkelsen, der er formand for Voksenudvalget i Billund Kommune.

Tv-lægen Peter Qvortrup Geisling glæder sig også til at besøge Grindsted og stå på scenen med Chris MacDonald.

– Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra tv-konsultationen, når jeg besøger Grindsted den 12. september, siger tv-lægen Peter Qvortrup Geisling og tilføjer at det er første gang han skal optræde med Chris MacDonald.

– Det glæder vi os rigtigt meget til, lyder det fra den kendte læge.