SUPPLERINGSMEDARBEJDERE TIL SECURITYAFDELINGEN


Dine arbejdsopgaver
Jobbet som Assisterende Securitymedarbejder består i at sikre, at passagererne er i besiddelse af deres boardingkort, før de kan komme ind på lufthavnens afspærrede område. Passagererne scanner som udgangspunkt selv deres boardingkort på automater, hvorfor din primære opgave er at overvåge systemet samt hjælpe de passagerer, der har behov for det.

Vores forventninger
Som ansat i Security forventer vi, at du ser værdien af sikkerhed overfor vores passagerer. Du er serviceminded, smilende og nærværende. På trods af rutinepræget arbejde bevarer du det gode humør og det høje serviceniveau.

Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, og du har kendskab til IT på brugerniveau.

Jobbet kræver ingen specifik uddannelse eller erfaring som securitymedarbejder, da du vil blive uddannet internt i Billund Lufthavn. Dog vil erfaring fra servicebranchen og erfaring med direkte kundekontakt være en fordel.

Interesseret?
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, bedes du kontakt driftsleder Bjarne Sørensen på +45 30 16 58 08. Du kan læse mere om Billund Lufthavn og sikkerhedskontrol i lufthavnen på www.bll.dk. Grundet sikkerhedsmæssige krav skal dit CV være udførligt.

Søg nu via hjemmesiden www.bll.dk/ledige job

Ansøgningsfristen er den 18. marts 2018.

Vi afholder løbende samtaler.

FAKTA OM JOBBET

Securityafdelingen
Security er en afdeling under driftsområdet og beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Ugentlig arbejdstid
Der kan maksimalt aftales 8 timer i gennemsnit pr. uge over en 3 måneders turnusperiode. Ansættelsen omfatter kun de timer, vi løbende indgår aftale om.

For at komme i betragtning til jobbet skal du enten modtage SU, være på efterløn eller gået på pension.

Skifteholdsarbejde

Vagterne kan ligge på alle tider af døgnet, og vagtlængden kan variere fra 3 til 13 timer. Da vi ofte benytter os af kortere vagter (3-6 timer) samt tidlige eller sene vagter, er det en fordel, hvis du er bosiddende i nærområdet.

Særlige vilkår
Du kan fremvise en straffeattest uden anmærkninger, og godkendes af PET.

Se også disse ledige job i Billund lufthavn lige nu: 

ASSISTERENDE SECURITYMEDARBEJDERE

RENGØRINGSASSISTENTER SØGES

SUPPLERINGSMEDARBEJDERE TIL RENGØRINGENSAFDELINGEN