To film klar til påskens drive in bio i Billund


Vi skal være sociale – men på afstand. Det er på den baggrund at BillundOnline i samarbejde med Midtjysk AV Teknik, MAVT i Billund og REFBORG er gået sammen med 4-forestillingen i Billund om at arrangere drive-in bio i Billund.

Det afvikles påskelørdag på LEGOLANDs parkeringsplads P2, som ligger ud til Nordmarksvej. De to film, der vises, er Prince Charming med filmstart kl. 13 og Hacker, der vises kl. 16.30. Pladsen er åben for parkering fra kl. 12 og skal forlades igen så snart sidste film er vist.

– Vi trænger efterhånden til at se nogle flere mennesker end den nærmeste familie, vi er isoleret med. Derfor tog jeg fat i Torben fra REFBORG og Marianne fra BillundOnline, som begge var med på ideen og så gik planlægningen ellers i gang sammen med Mikael fra 4-forestillingen, siger Jan Juul Hansen fra MAVT, der stiller storskærm op på pladsen.

Arrangementet har fået tommel op fra Sydøstjyllands Politi, der også har givet grønt lys til afviklingen af gudstjeneste samme sted dagen efter.

– Det har været vigtigt for os at få myndighedernes tilladelse til arrangementet netop fordi vi ikke vil gøre noget forkert i denne tid, hvor vi skal holde afstand, siger Torben Klovborg Christiansen fra Hotel REFBORG.

Netop derfor er det kun muligt at deltage i arrangementet i bil og kun med husstandens egne medlemmer i bilen. Det er ikke tilladt at forlade bilen under arrangementet men til gengæld vil det være muligt at forlade pladsen mellem filmene, hvis man skal hjem på toilet eller lignende.