To hold klar til landsfinalerne


Gyttegård Golf Klub har to hold klar til landsfinalerne i den landsdækkende Junior Holds Turnering (JHT) arrangeret af Dansk Golf Union (DGU).

Alle tre hold fra Gyttegård har spillet flot gennem de indledende puljekampe og var alle puljevindere af deres række og havde derfor kvalificeret sig til landsdelsfinalerne, hedder det i en pressemeddelelse fra klubben.

U25A holdet som består af William Nielsen. Jeppe Madsen og Kasper Westerbæk Bach, vandt 1. runde over Odense Eventyr. I 2. runde vandt holdet over holdet fra Åbybro efter en lige match som blev afgjort på flest vundne huller indbyrdes. Holdet er dermed videre til JHT Landsfinalen.

U25C holdet som består af Bjarke Vinding Jensen, Anton Uldbæk Poulsen, Nicklas og Daniel Træholt, var som vindere af deres pulje direkte videre til landsfinalen.

Og U16D holdet som består af Nikolaj Østergaard, Marcus Tolvard Völcker, Magnus Westergaard Iversen var oppe mod et stærkt hold fra Vejle og tabte matchen 4-2. Holdet kan trods alt fejre at være blandt de to bedste hold vest for Storebælt i deres række.

Landsfinalerne afvikles den 6. oktober.