U16-mandskab blev jyske mestre

Vorbasse-Hejnsvigs U16-hold kunne i weekenden løfte trofæet, hænge medaljerne om halsen og kalde sig jysk mester 2016. En fantastisk indsats fra holdet hele vejen igennem sæsonen kulminerede med en finalesejr over nordjyske Nibe/Vegger lørdag eftermiddag. Her blev modstanderen slået på neutral bane med 3-1.

Allerede kort efter dommerens første fløjt satte Kasper Linde bolden ind bag Nibe-keeperen og få minutter senere gjorde Frederik Graven Hansen det til 0-2 til Vorbasse-Hejnsvig. I anden halvleg slog Frederik Graven Hansen til igen, da han øgede til 0-3 10 minutter efter pausen.

10 minutter før tid pyntede Nibe/Vegger på resultatet med målet til 1-3.

Dermed kan Vorbasse/Hejnsvig kalde sig jyske mestre for U16 2016.

Billunds mesterrækkepiger, der også var i JM-finale lørdag eftermiddag, tabte knebent 1-0 til Støvring. Med sølvmedaljerne om halsen kan pigerne se tilbage på en forrygende sæson med 13 spillede kampe, 12 sejre og en målscore på 65-4.