Udviklingsingeniør søges til mekanisk konstruktion hos DAVINCI 3D A/S i Billund


Som vores nye medarbejder indgår du i udviklingsteams med udviklingsprojekter indenfor områderne konstruktion af apparater og produkter herunder produktionsmodning af emner. Du vil, som udgangspunkt, have base fra vores kontor i Billund, men der kan også blive tale om udstationering hos vores kunder alt afhængig af projektet.

Stillingen omfatter:

• Konceptudvikling
• Konstruktion af plastemner, produkter og apparater
• Udvikling af mekanismer • Produkt og produktionsmodning
• Dokumentation – herunder tolerancesatte tegninger og evt. styrkeberegning

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er maskiningeniør eller tilsvarende, gerne med en baggrund indenfor plastbranchen. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med et eller flere områder indenfor udvikling og konstruktion af: plastemner, produkter, apparater, mekanismer eller strukturelle beregninger. Du har:

• God mekanisk forståelse
• Erfaring med 3D konstruktion
• Praktisk erfaring med mekanisk udvikling og plast
• Analytiske og innovative evner
• Evt. erfaring med værktøjskonstruktion og sprøjtestøbning
• God evne til at gennemskue komplekse tekniske problemstillinger

Du er udadvendt og besidder et højt fagligt niveau. Er serviceminded, struktureret, handlekraftig og idérig. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder dig:

En fast stilling i et attraktivt og uformelt arbejdsmiljø med udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil gennem en proaktiv indsats få stor indflydelse på firmaets og egen fremtid. Der er tale om et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job, i en spændende teknologisk virksomhed. DAVINCI 3D A/S har landets største maskinpark indenfor 3D print, samt et innovativt arbejdsmiljø i et åbent og inspirerende kontorlandskab.

Ansøgning:

Send ansøgning til olj@davinci.dk mærket ”Udviklingsingeniør” hurtigst muligt. Ansøgninger vurderes løbende, hvorfor der ikke er anført en ansøgningsfrist.

Du er velkommen til at kontakte Ole Lykke Jensen på +45 4016 7037 for yderligere information.

 
DAVINCI 3D A/S søger også: 3D print tekniker

DAVINCI 3D A/S er en af Nordeuropas førende leverandører af 3D printede kvalitetsemner til prototyper, skalamodeller, samt større produktionsserier, der indgår i slutbrugerprodukter. I vores 3D print maskinpark benytter vi os af følgende teknologier: SLA, SLS, HP MJF, FDM, PolyJet, ProJet Real Wax, DLP, Binder Jetting og PUR afstøbning. Vi er Dansk forhandler af HP’s 3D printere, som er de mest produktive 3D printere på markedet.

Vores udviklingsteam er med specialistviden i 3D print førende i udvikling af slutprodukter, hvor der indgår 3D printede emner.

DAVINCI har mere end 300 kunder indenfor mange forskellige brancher: medico, høreapparater, legetøj, industriprodukter, elektriske apparater, maskiner, vindmøller m.m.