Unge Heden-atleter imponerede

Længdespringer Christian Reusing fra atletikklubben Heden i Grindsted. Privatfoto

13-årige Christian Reusing fra Atletikklubben Heden imponerede ved et nyligt overstået stævne i Esbjerg. Her sprang han hele 5,47 meter i længdespring. Et spring der bringer ham helt op på 4. pladsen på den danske 12-13 årige rangliste – og samtidig noteres som ny klubrekord i Heden.

– I en meget flot springserie sluttede Christian af med at forbedre sin personlige rekord med 59 cm. – en helt uhørt forbedring, der dog havde luret i de senere uger. Christian er nu den bedste på ranglisten i Vestdanmark (Jylland/Fyn) og i konkurrencen i Esbjerg var han mere end 1 meter foran nr. 2, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Christian Reusing løb endvidere 80 meter hækkeløb i tiden 15,83 sek., hvilket placerede ham på 2. pladsen i denne disciplin.

Hos de 7-9 årige piger satte Laura Reusing personlig rekord i længdespring med 2,85 meter. Ny personlig rekord blev det også i kuglestød med 3,13 meter og så løb hun 40 meter hækkeløb. I alle 3 discipliner fik hun placeringer midt i startfelterne.