V-byrådskandidat vil udnytte byernes engagement


– Jeg stiller op til byrådet for Venstre med ambitionen om at overføre nogle af de principper, jeg kender fra det private erhvervsliv til det offentlige.

Sådan skriver den nye byrådskandidat for Venstre, Søren Leth Nielsen i en pressemeddelelse om årsagen til at han til november går efter at blive valgt ind i Billund byråd.

– Vi skal have et langt større fokus på at skabe en bedre service for borgeren, samt på om de, som yder servicen, har de rette rammer og betingelser for at yde den bedste service,  mener 51-årige Søren Leth Nielsen, der driver sin egen konsulentvirksomhed i Herning. Her hjælper han til daglig virksomheder med kontinuerligt at skabe gode resultater til gavn for både medarbejdere, bæredygtighed og bundlinje.

– Jeg tror på, at vi skal blive langt bedre til at lære af hinanden i kommunen, så det store engagement, som er i flere af byerne, kan blive udnyttet endnu bedre. Det vil uden tvivl være til gavn for hele kommunen. Som erhvervsmand vil jeg desuden arbejde for, at vi styrker vores fokus på at skabe de rette forudsætninger for at tiltrække relevant arbejdskraft, for de virksomheder vi har i kommunen. De kommende år byder på store omvæltninger, og vi skal som kommune understøtte de muligheder der ligger lige for, så der også er arbejdskraft til vores virksomheder i morgen, siger Søren Leth Nielsen.

– Jeg ser rigtig meget frem til at have Søren på Venstres kandidathold. Hans personlige og faglige erfaringer og kompetencer kan i høj grad være med til understøtte de forandringer, som Venstre vil arbejde for, sker i Billund Kommune i de kommende år, siger Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank.