Vær med til at fejre Villads fra Valby


Anne Sofie Hammers børnebogsfigur, Villads fra Valby, fylder 10 år d. 18. september.

Fødselsdagen skal selvfølgelig fejres, så derfor kan du i hele september tegne en fødselsdagstegning til Villads på børnebiblioteket i Grindsted og Billund. Du kan også hente et tegneark og lave tegningen derhjemme.

Når du har tegnet en flot tegning, kan du enten selv sende den til Høst & Søn, som udgiver bøgerne om Villads, eller aflevere den i MAGION Biblioteket eller på Billund Bibliotek, så sørger vi for, tegningen når frem til forlaget. Adressen på forlaget Høst & Søn står på tegnearket.

Vind en børnefødselsdag eller den nyeste billedbog om Villads

Hvis du bliver den heldige vinder af den landsdækkende fødselsdagskonkurrence, får du 5000 kr af Høst & Søn til en børnefødselsdag, når du selv fylder år, men du kan også være heldig at vinde billedbogen Villads fra Valby har fødselsdag i vores lokale konkurrence. I begge konkurrencer får vinderen direkte besked.

På begge biblioteker udstiller vi bøgerne om Villads fra Valby, og du kan selvfølgelig låne dem med hjem. I anledning af Villads´ fødselsdag er der lige udkommet en billedbog, der hedder Villads fra Valby har fødselsdag, som du selvfølgelig også kan låne, men der kan være ventetid på alle Villads-bøgerne.

Villads er en moderne udgave af Emil fra Lønneberg. Han kommer altid galt afsted, selv om han egentlig slet ikke er ude på at lave ballade. Handlingen foregår i en ganske almindelig børnefamilie i dagens Danmark, og måske derfor er bøgerne om Villads blevet så populære. I hvert fald kan børn fra omkring 4-8 år slet ikke få nok af Villads.