Vestre slog Vorbasse 3-1

Vorbasse Skoles pigehold er ude af årets skolefodboldturnering efter et 3-1 nederlag tirsdag til Vestre Skole.

De gul-blusede fra Vorbasse fik ikke rigtig nogle chancer i kampen. Den ene de fik, udnyttede de til gengæld også til fulde med reduceringen til 3-1.

Første halvleg var præget af lange skud, spilstop og med spillet nede på Vorbasses banehalvdel. Vorbasse kom sjældent langt ned på Vestres halvdel før det effektive forsvar slog til og sendte spillet den anden vej.

Det var dog først efter pausen der kom hul på målbylden da først Mille Østergaard og Sophie Voss Jensen fik nettet til henholdsvis 1-0 og 2-0, inden Josefine Gohr Jensen slog sejren til Vestre Skole fast med målet til 3-0. Dermed var det kun at pynte på resultatet, da Vorbasse langt om længe fik bolden ind bag Vestres keeper.