Pigerne fra Sdr. Omme Skole er videre i skoleturneringen i fodbold. Det står klart efter en dramatisk kamp tirsdag formiddag på Sdr. Omme Stadion.

På en råkold formiddag mødte Sdr. Ommes piger Aulum Byskole, som ellers bragte sig foran 0-1 i første halvleg. Vi skulle hen i anden halvleg før Sdr. Omme fik udlignet til 1-1, men fem minutter før tid bragte Aulum sig på 1-2.

Et vedvarende pres fra de hårdtkæmpende Omme-piger resulterede i sekunderne før dommerens slutfløjt i, at Louise Bernecker med sin anden scoring fik udlignet for hjemmeholdet – til stor jubel for de særdeles medlevende tilskuere.

Dermed skulle holdene ud i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder af opgøret og her endte Sdr. Omme med at trække det længste strå, da en af Aulums spillere sendte bolden over mål. Således kunne Louise Bernecker som femte skytte for Sdr. Omme Skole afgøre det hele og dét gjorde hun. En udplacering af Aulums keeper sendte bolden i nettet – og dermed Sdr. Omme Skole videre i skolefodboldturneringen.

Her venter BillundSkolen, men hvor og hvornår det bliver, skal skolerne først i fællesskab finde ud af i de kommende dage.

Se Louise Bernecker sende Sdr. Omme Skole videre i turneringen med dette straffesparksmål: