Vorbasse/Hejnsvigs herrer klar til serie 3


Vi skulle helt frem til en spændende sidste spillerunde før Vorbasse/Hejnsvigs herrer kunne række armene i vejret og sikre sig oprykning til serie 3.

Forud for sidste kamp ude mod Filskov vidste spillerne godt at det ikke var nok med en sejr; de øvrige resultater blandt de bedste toere i puljerne skulle også flaske sig. Men det lykkedes og dermed kan fusionsholdet til næste år kalde sig serie 3-mandskab.

Op til 2018-sæsonen blev de 2 seniorafdelinger i Vorbasse og Hejnsvig slået sammen, og holdet har fra starten præget toppen af serie 4 og med en flot efterårssæson lykkedes det at sikre oprykningen til glæde for alle omkring klubberne i Vorbasse og Hejnsvig. Klubbernes U19-drenge har ligeledes haft en flot efterårssæson og vandt Liga3-rækken med en sejr i sidste runde over Jelling.

Serie 3-eventyret bliver dog med en ny træner ombord, idet Christen Egsgård efter 3 et halvt år på posten har valgt at stoppe. I stedet er der lavet aftale med Brian Aagaard Jensen fra Grindsted, der har en lang trænererfaring på et højt niveau.