WOW Park kommer til Billund


Det er en attraktion lidt ud over det sædvanlige, der fra foråret 2020 byder gæsterne indenfor – eller måske snarere udenfor – i Billund.
Det er WOW Park i Skjern, der rykker en afdeling til Billund, hvor parken kommer til at falde rigtig godt ind i både Billunds byvision, turistområdet og såmænd også i hele visionen omkring Billund som Børnenes Hovedstad, hvor mantraet er leg, læring og kreativitet:

– Skoven har altid dannet rammen for eventyrlige oplevelser. Med en WOW-Park er fantasien hjulpet lidt på vej, for her er der bygget hytter i trækronerne, og man kan gå fra træ til træ i høje netbroer. Når man rutcher ned i skovbunden igen, kan man gå på opdagelse efter næste udfordring. Børn fanges lynhurtigt af magien, og det varer heller ikke længe, før forældrene kommer i kontakt med deres indre legebarn. Vi glæder os til at få aktiveret endnu flere legebørn. Vi har set utallige forvandlinger af folk, der troede, de var for gamle til at lege, som pludselig er dem, der griner allerhøjest. Med en WOW-Park vil vi skabe et univers, hvor man leger og lærer i skoven. Hvor man får pulsen op og får sat gang i fantasien, fortæller den ene af indehaverne, Jacob Hindhede, der ejer parken med sin bror Aage Hindhede.

Og hvor har vi så lige så stort et skovområde i Billund, der kan huse WOW-park? Jo, det er der såmænd i området mellem Østerbyvej, Vejlevej, Havremarken og Koldingvej. Her ligger et smalt bælte af træer, der i løbet af næste år omdannes til legepark:

– Området er faktisk noget større end man sådan går og tror, smiler Jacob Hindhede, da BillundOnline spørger undrende ind til placeringen. Men der er også noget andet ved placeringen i Billund, der tiltaler Hindhede-brødrene:

– Der er en helt særlig diversitet i området end man ellers finder i træplantage-områder. Det glæder vi os til at omdanne til legepark, siger Jacob Hindhede om det 280.000 kvm store areal, som forhåbentlig 100.000 gæster vil besøge om året.

Entré-priserne til WOW Park, Billund bliver:
Børn (0-2 år), gratis.
Børn (3-12 år), 145 kr.
Voksne, 175 kr.
Pensionister, 145 kr.