Billund Centret søger forpagter til cafe

Visualisering af indretningen for den kommende cafe i Billund Centret Foto: Vallentin Haugland for Billund Kommune


Billund Centret revitaliseres og med en omfattende modernisering skal kulturhuset bringes ind i en ny æra, hvor omgivelserne, byudviklingen og samfundet er ændret markant siden tilblivelsen i 1973.

Derfor søger Billund Centret en forpagter, der vil være med til at skabe gode oplevelser for byens borgere og kulturhusets gæster. og ambitionerne er høje.

– Vi ønsker os en forpagter, der vil bidrage til totaloplevelsen og kulturhusets vision, nemlig at det må blive et samlingssted for alle kommunens beboere, et sted hvor alle aldersklasser mødes, forklarer Christian Hansen, leder af Billund Centret.

Beliggenheden bliver ikke meget bedre. Helt centralt i Billund by, nabo til LEGO House, byens butiksmiljø og tæt på Travbyen – en ny bydel, hvor der opføres ca. 500 boliger.

Udover at sikre forplejning til Billund Centrets gæster, møder og arrangementer har forpagteren også mulighed for at afholde egne arrangementer i cafeen.

– Som forpagter bliver du en del af kulturhusets fællesskab og den rejse, som Billund Centret står overfor, siger Christian Hansen.

Mange anvender Billund Centret – og til forskellige formål. Kulturhuset består af bibliotek, kultur- og musikskole, kirke, ungdomsskole og café. Herudover er der møde-, event- og konferencefaciliteter, som alle opdateres i forbindelse med moderniseringen.

Noget af det der også skal lokke en ny forpagter til er meldingen om at Billund by er i rivende udvikling. Byen vokser hastigt og overalt skyder nye boligområder, daginstitutioner og butikker op.

Hvert år har Billund omkring 1,5 millioner overnatninger af turister, et tal der er støt stigende, og dertil kommer et anseeligt antal dagsbesøg. Turisterne besøger blandt andet LEGOLAND, LEGO House, Lalandia og Wow Park

www.billund.dk/cafe kan interesserede læse mere om tilbudsindhentningen, frister og sende et tilbud