Elektriker søges til montage og maskinopbygning

Har du lyst til at arbejde med opbygning af avancerede landbrugsmaskiner? Har du faglig stolthed og befinder du dig godt på en arbejdsplads, hvor ansvarlighed og uhøjtidelighed er en naturlig del af hverdagen?

Så er du måske vores nye kollega i montage- og produktionsafdelingen.

Opbygning af el- og styresystemer på landbrugsmaskiner
Din arbejdsopgave bliver montage af el- og styresystemer primært på fabriksnye maskiner, men i mindre grad også ved renovering af brugte maskiner. Det omfatter bl.a.

• Opbygning af tavler og PLC-systemer
• Montering af ledningsnet, switche/følere, CAN-bus m.v.
• Test og fejlfinding

Lignende opgaver kan forekomme på komplette pumpestationer, og lejlighedsvis kan der være behov for at du deltager i servicebesøg.

Din profil
Du er gerne faglært elektriker eller automatikmekaniker, men en mekaniker, landbrugsmaskinmekaniker ell. lignende kan med den rette baggrund også sagtens være aktuelt. Du har hænderne ”godt skruet på” og prioriterer at udføre dit arbejde med en flot finish. Du bærer på et godt humør, har almindelig sund fornuft og ansvarlighed, og forstår at andre er afhængige af din indsats. Derfor kan du også give et ekstra nap når travlheden er størst.
Du har kendskab til engelsk, kan læse el-diagrammer, og har du kendskab til opbygning af el- og hydrauliksystemer, er det bestemt også en fordel.

Vi tilbyder
Muligheden for at arbejde med avancerede maskiner, der er blandt de allermest klimaeffektive løsninger i landbrugets grønne omstilling.
For den rette person kan der på sigt blive mulighed for at deltage i det løbende arbejde med videreudviklingen af maskinerne.

Du bliver en del af en ambitiøs og velfungerende arbejdsplads med en flad ledelsesstruktur, hvor vi omgås hinanden i en uformel tone og med et godt humør. Vi tilbyder dig en rimelig løn efter kvalifikationer, som vi supplerer med pensionsordning og personalegoder.
Vi bestræber os på ikke at have meget overarbejde, men kan periodevis forekomme.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Ansøgning og yderligere oplysninger:
Teamleder Jesper G. Pedersen, mobil 20523748 eller jgp@agrometer.dk
Værkfører Leif Lykkehaab, 40386157 eller ll@agrometer.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!