Danske fodboldkvinder vandt over Schweiz

Det blev til en dansk 3-2 sejr på Grindsted Stadion, da det danske U16-landshold fredag mødte Schweiz i en træningskamp. Der var tale om returopgøret af to træningskampe, hvor Danmark havde vundet den første 2-1.

Og i dag blev det altså igen til sejr over schweizerne, da Grindsted Stadion lagde græstæppe til som en del af Velfærdsalliancen mellem Billund Kommune, DBU og DBU Jylland.

Danmark kom foran 1-0 i første halvleg, da Thea Petersen sendte bolden i nettet og så skulle vi hen i anden halvleg inden det næste mål faldt.

Her udlignede Lynn Leutwyler for Schweiz til 1-1, inden Frøya Ebbesvik gjorde det til 2-1 til Danmark.

De omkring 600 tilskuere – hovedsagligt bestående af skoleelever fra Lynghedeskolen og Grindsted Gymnasie- og erhvervskole – fik endnu et dansk mål at lune sig på denne kølige fredag formiddag, da Mila Bischoff scorede til 3-1.

Men gæsterne lod sig ikke sådan at lade sig kue og fik reduceret til 3-2 et godt stykke inden i anden halvleg, og 3-2 blev da også kampens resultat.