Kontakt BillundOnline

Send os din gode historie, dine spørgsmål, ris og ros.

 

BillundOnline.dk

v/Marianne Thorø
Journalist, medlem af DJ

Tingstedet 31, 7190 Billund

Tlf.: 6915 0500
Cvr.: 36582901


Vi er ikke i tvivl om at vi gør det rigtige.

Den måde vi leverer nyheder på, modtages rigtig positivt af vores brugere, der liker, kommenterer og deler vores opslag i en grad, ingen af de øvrige lokale medier kan være med på.

Vi er ikke en ugeavis. Vi bringer ikke lange artikler og reportager fra dette og hint. Vi bringer korte og aktuelle nyheder. Fordi det er dét folk vil have i dag. Og derfor vælger flere og flere at få deres lokale nyheder på billundonline.dk. Statistikken viser at brugerne går ind på sitet flere gange om dagen og dermed vises flere annoncer til den samme bruger.

Tallene taler for sig selv. En så voldsom stigning i antallet af likers på facebook er ganske uhørt for et nyhedssite og mange spørger også ind til hvordan vi gør. Flere vil gerne have fingre i vores produkt, men vi er ikke til salg.

Vi er og bliver et lokalt nyhedssite, som bor, lever og handler i Billund Kommune. Det er også her vi som ansatte betaler vores skat for at bidrage til fællesskabet i den kommune, vi tjener pengene i. Så annoncekronerne bliver i kommunen og ryger ikke til en stor pengetank i Esbjerg, Vejle eller Kolding.

Vi er lokalt forankret og ikke mindst lokalejet – og dét bliver vi ved med!

Og så koster det ikke mere at annoncere online pr. uge, sammenlignet med de trykte medier – hvor du ses en gang i ugen.

Læs mere om annonceringspriser på BillundOnline her


Informationen på dette website stilles til rådighed uden nogen form for garanti. BillundOnline ApS er derfor ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre skader, der skulle være opstået ved adgang til eller brug af indhold fra dette website.

© Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. BillundOnline.dk forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.