Filskov-racerkører ligger nummer 2 i det tyske mesterskab


To afdelinger og i alt 6 løb af det tyske F4 mesterskab er nu kørt for unge Frederik Vesti fra Filskov. To podieplaceringer er det blevet til, men også skuffelser med placeringer, hvor Vesti ikke fik helt det optimale ud af sine løb og tidtagning. Men når regnestykket er gjort op, ligger Vesti nu på en samlet andenplads i mesterskabet.

– En andenplads i mesterskabet p.t. ser OK ud på papiret. Men det er ikke godt nok for mig, fordi den placering ikke er kommet på baggrund af udelukkende topplaceringer, men alene fordi jeg er mere konsistent end de fleste af kørerne. Jeg forventer af mig selv at være på podiet i alle løb. Det har jeg ikke været endnu, men det kommer, siger Frederik Vesti i en pressemeddelelse.

Og noget tyder på, at Vesti for alvor er ved at finde storformen efter han i weekenden fik en uventet mulighed for at køre en afdeling af det italienske F4 mesterskab. Løbene foregik på F1 banen Paul Richard, og det var allerførste gang at Vesti skulle stifte bekendtskab med denne bane. På imponerende vis tog han tre podieplaceringer – en andenplads og 2 sejre blev det til – vel at mærke under vanskelige og skiftende vejrforhold, der skiller de bedste fra de næstbedste.

– Jeg elsker regnvejr! Mit andet løb var i fuld regn med meget dårlig sigtbarhed. Her handler det om at turde holde på, også selvom banen er våd. Alt gik efter planen og jeg tog sejren i dette løb. I løb 3 røg min brandslukker og lukkede mig inde i hvidt skum. En masse nervepirrende omgange, men jeg formåede at holde fokus, fortæller Frederik Vesti.