Foredrag om tv-værts kamp for at blive far


Onsdag den 15. maj kl. 19 afholder Billund Bibliotekerne foredrag med tv-vært og skuespiller, Pelle Hvenegaard. Foredraget bærer titlen “Kære Zoe Ukhona – Min kamp for at blive far” og handler om Pelle Hvenegaards adoption af sin datter efter flere års kamp med forgæves fertilitetsbehandlinger.

Den kamp har Pelle beskrevet i bogen ”Kære Zoe Ukhona”, der udkom for et års tid siden.

– Med udgangspunkt i bogen inddrager Pelle Hvenegaard os alle i en ærlig og rørende historie om de seks år, der gik fra første gang han og Caroline mødte hinanden på en blind date, hvordan de instinktivt vidste, at de skulle være forældre sammen, til de første gang efter års venten holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika, lyder det i pressemeddelelsen om foredraget.

Foredraget arrangeres i samarbejde med LOF Billund.

Billetter a 100 kr. kan købes på billundbib.dk/Pelle
Kaffe er inkluderet i prisen.

Om Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard startede sin karriere i en tidlig alder, da han allerede som 12-årig blev verdensberømt for sin rolle som ”Pelle” i Bille Augusts oscarvinder Pelle Erobreren. Siden da har han været på opdagelses- og oplevelsesrejse i livet, han er bl.a. uddannet journalist, og har de seneste femten år lavet masser af TV. Du kender ham måske fra sin værtsrolle i TV 2’s datingprogram Dagens Mand, men det er i virkeligheden bag kameraet, han har brugt 95% af sin tid. Her har han som tilrettelægger, udvikler, producent og redaktør stået bag en række kendte programmer. Den 12. september 2016 fik Pelle Hvenegaard dog den altoverskyggende, vigtigste og mest lykkebringende titel han til dato har fået, nemlig titlen som far!