Kæmpe interesse for sæsonjobs


Flere end 400 interesserede mødte op, da KompetenceCenter Billund og Café K i denne uge havde besøg af henholdsvis Lalandia, LEGOLAND og Billund Lufthavn for at fortælle om de mange medarbejdere, de skal bruge i den kommende sæson.

– Det er jo ingen hemmelighed, at der er rigtig mange sæsonjobs i Billund Kommune, og vi har sammen med vores virksomhedskonsulenter fået de tre store spillere ind i cafeen for at fortælle om de stillinger, der skal besættes hen over sommeren, siger daglig leder af KompetenceCenter Billund, Karsten Hjort-Enemark.

Og det skulle vise sig at være en rigtig god idé at dukke op. Både Lalandia, LEGOLAND og Billund Lufthavn svarede velvilligt på de mange spørgsmål, og der var mulighed for at gøre opmærksom på, at man havde deltaget i informationsmøderne i en ansøgning. Spørgsmålene fra borgerne gik på alt fra mulighed for fleksjob over sproglige udfordringer til gode råd til, hvad en god ansøgning skal indeholde.

– Vi er rigtig glade for, at vi kan samarbejde med virksomhederne, og at de kommer herud som et supplement til deres egne jobdage. Det ligger rigtig godt i tråd med det, vi ønsker Café K også kan bruges til – og så er vi rigtig glade for, at virksomhederne gentog mange af de ting, vi selv fortæller de jobsøgende. siger Karsten Hjort-Enemark.

Det er håbet – og målet – at flere virksomheder kan se mulighederne i at besøge Café K, når de skal rekruttere nye medarbejdere.

Fakta:

Café K er en del af KompetenceCenter Billund og er et åbent tilbud til alle borgere, der har brug for sparring, rådgivning og hjælp til jobsøgning. Man kan bare møde op, eller man kan booke en tid hos en konsulent. Cafeen er åben mandag til torsdag kl. 08.00-15.30 og fredag fra 08.00 til 12.00.