Mange gode grin til Viaduktrevyen 2023


Der blev givet kærlige klap til flere lokale borgere, da Viaduktrevyen i aftes havde premiere i Viadukthallen i Filskov – som en del af Filskov Byfest, Viaduktfesten.

Revyholdet kom omkring mange lokale emner, blandt andet Grindsted Revyen, og Knud Pedersen El var blevet solgt til Blåhøj El og at Ernst El havde lavet en afdeling i den gamle servicestation.

Vi var også omkring Store Bededag i sketchen “Præst søger bededag”, hvor præsten fik hjælp af Lene Beier til at udvælge nogle af de breve, der var blevet sendt ind for at hjælpe med at få bededag fredet.

Suffløren Regitze blev pludselig kaldt op på scenen for at synge sangen Ganløse Vanløse af Keld og The Donkeys – men i stedet forsynes med mange af de lokale navne fra Filskov.

Jan Rosengren og Filskov Energi var også på programmet, ligesom der var snak om Louises sommerfest i Krohaven. På det politiske plan var Brian Nissen og Robert Terkelsen i dialog om ikke man skulle have Lars Hansen fra De konservative til at skifte parti til Moderaterne, så kunne de jo sammenligne lidt med Folketinget.

Det var en fin lokalrevy der fik folk til at grine meget over de forskellige indslag, lyder anmeldelsen fra Netavisen Grindsted.

Foto: René Lind Gammelmark
Foto: René Lind Gammelmark
Foto: René Lind Gammelmark
Foto: René Lind Gammelmark
Foto: René Lind Gammelmark
Foto: René Lind Gammelmark