Ny leder til Billund Bibliotekerne og Borgerservice


Billund Bibliotekerne og Borgerservice får ny leder 1. december, når Malene Hald tiltræder stillingen.

Malene Hald kommer aktuelt fra en stilling som leder af Borgerservice i Horsens, hvor hun har været siden 2013. Her har hun blandt andet arbejdet på digitaliseringen af Borgerservice. Hun er uddannet cand. Mag i samfundsfag og psykologi fra Aarhus Universitet, har arbejdet som lean-konsulent, og har diplom i ledelse fra VIA University College.

Malene Hald blev valgt i en stærkt ansøgerfelt på 18, og hun får nu ansvaret for cirka 30 medarbejdere ved ved Billund Bibliotekerne og Borgerservice.

En af Malene Halds store opgaver bliver at føre de nye udviklingsplaner ’Indsatskatalog 2021-2023’ og ’Fremtidens Borgerservice’ ud i livet, og får omsat de ambitiøse planer til praksis og samtidig øger synergien og samarbejdet i institutionen.

– Med Malene Hald i spidsen for Billund Bibliotekerne og Borgerservice er jeg sikker på, at vi får en dygtig og kompetent leder, som kan drive den videre udvikling – i samspil med vores medarbejdere, borgere og frivillige. Det vil kræve involvering og inddragelse af alle parter for at sikre fælles fodslag, og for at vi ved fælles hjælp kan lykkes med planerne. Jeg ser frem til samarbejdet og til at byde Malene velkommen i Billund Kommune, siger Rasmus Kaufmann, der er Områdechef for Kultur og Fritid i Billund Kommune.

46-årige Malene Hald overtager positionen som leder af Billund Bibliotekerne og Borgerservice efter Ole Bisbjerg, der efter næsten 11 år i stillingen gik på pension tidligere på året.