Slutspurten sættes ind i Costa Del Billund


Med fin opbakning til de første grisefester gør Billund Handelsforening nu klar til slutspurten med juli måneds underholdning i midtbyen, Costa Del Billund.

– I morgen fredag er der igen grisefest med spareribs fra REFBORG, og musikken leveres af Morten Bytoft Trio, der nok skal sørge for at sætte stemningen i vejret, lyder det fra eventkoordinator i Billund Handelsforening, Pernille Hollesen Steffensen.

Men man skal være hurtig for at sikre sig en billet til spisningen. De kan købes via foreningens hjemmeside. Igen er det vigtigt at huske coronapasset der skal vises ved indgangen til det aflukkede område på Byens Plads.

Har man ikke mulighed for at være med i morgen aften, så er der grisefest igen næste fredag, som er den sidste omgang. Her leveres musikken af Chasing Lullabies mens Gastro Pub står for maden.

Og så er det stadig muligt at komme til fællessang på mandag fra kl. 16.30, der er yoga i Ediths Have tirsdag kl. 17 og banko onsdag sidst på eftermiddagen, mens den sidste omgang børneklub finder sted lørdag fra 10-13.