Virksomhedsservice er i fuld sving – giver kage til kaffen…


Virksomhedsservice er en del af Jobcenter Billund og er klar til blandt andet at hjælpe virksomhederne med rekruttering af nye medarbejdere.

Hvilken arbejdskraft har erhvervslivet i Billund Kommune brug for lige nu og i fremtiden? Kan vi hjælpe med rekruttering og sparring om det? Og hvad er jeres behov for opkvalificering? Det er bare nogle af de spørgsmål Virksomhedskonsulenterne stiller, når de enten ringer ud eller bliver kontaktet.

På grund af Corona situationen kan Virksomhedsservice ikke besøge lokale virksomheder, i det omfang de plejer. Derfor har det været nødvendigt at finde alternativer til at bevare og vedligeholde samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Det er baggrunden for, at mange virksomheder er blevet kontaktet og der bliver lagt op til, at hvis virksomheden giver kaffen, så kommer vi med kagen.

FAKTA

Hvad kan Virksomhedsservice hjælpe din virksomhed med?

 

Vi er klar til at hjælpe din virksomhed videre med nye medarbejdere, som passer til din virksomheds behov.

Om enten du mangler en:

  • Fuldtidsansat
  • Deltidsansat

Eller noget helt tredje!

Fortæl os blot hvad din virksomheds behov er, så finder vi den bedste løsning sammen.  Vi kommer gerne ud og tager en snak med dig om opgaverne i din virksomhed.

Vi yder praktisk støtte og vejledning i forbindelse ansættelsen. Vi er tæt og kompetent sparrings- og rekrutteringspartner hele vejen igennem.

Kontakt

Har du som lille eller stor virksomhed brug for ovennævnte, så tag kontakt til Virksomhedsservice på 7972 7800 eller mail til virksomhedsservice@billund.dk