Aftalen med Talent Billund fornyes – og ny partner er kommet til

30. juni udløber den nuværende aftale mellem Talent Billund og Idræts- og Kulturakademiet (IKA) og Billund Kulturskole. Talent Billund er en selvejende institution med fokus på at skabe et fællesskab for børn og unge i Billund Kommune i et miljø, hvor de har mulighed for at dyrke og udvikle deres potentialer inden for idræt og kultur.

Det går imidlertid så godt at aftalen med både IKA og Kulturskolen er forlænget, og samtidig er der også indgået aftale med DBU Jylland. Aftalerne gælder frem til den 31. december 2027.

– Jeg er rigtig glad for, at vi kan fortsætte Talent Billund med tre leverandører: To, som vi har samarbejdet med i en årrække, og DBU Jylland som ny leverandør. Vi glæder os til at trække på DBUs erfaring fra breddefodbolden med fokus på at udvikle børn og unge. Samtidig ønsker vi at samarbejde med de lokale klubber/foreninger. Vi vil nemlig gerne give deres unge medlemmer en unik mulighed for fortsat at være aktive i foreningerne, mens de videreudvikler deres interesser sammen med andre unge, der også har en passion for idræt eller kultur. Derfor skal der også lyde en stor tak til Billund Kommune og Ole Kirk’s Fond for støtten – uden dem, ville Talent Billund ikke være muligt, siger Jesper Dahlmann, formand for Talent Billund.

Billund Kommune betaler et årligt tilskud på 1,6 mio.kr. til Talent Billund, mens Ole Kirk’s Fond giver et årligt tilskud på 1,3 mio. kr.

 

Foto: Jesper Dahlmann er formand for Talent Billund og han glæder sig over forlængelsen af samarbejdsaftalerne. Foto: Billund kommune