Det kører for U19-drengene i Grindsted

Soccer Ball on Grass


En hjemmesejr i weekenden over Ringkøbing betyder at Grindsted GIFs U19-mandskab ligger på 1. pladsen i puljen. Samtidig var 4-1 sejren i weekenden den 20.(!) sejr i træk for holdet, der endnu ikke har tabt i denne sæson.

Også i pokalturneringen kører det for holdet, der har spillet sig frem til semifinalen. Det er, ifølge holdets anfører Tobias Schultz, det længste et U19-hold i Grindsted nogensinde er kommet i pokalturneringen.

Vejen til pokalsemifinalen har været hård og lang. Først slog holdet Esbjerg IF 92 fra serie 1 med 4-0. Derefter gik det ud over både Spangsbjerg IF fra 2. division og  Varde IFs Drenge Vest, der begge blev besejret med cifrene 3-1.

I ottendedelsfinalen mod U19-ligadrengene fra Esbjerg fB endte det igen med en 3-1 sejr til GGIF, og det var åbenbart et for skræmmende resultat for Sønderjyskes divisionsspillere, der skulle være kommet til Lynghallen i morgen aften til et kvartfinale-opgør mod U19-holdet fra GGIF. Men Sønderjyske har valgt at trække holdet, da man på grund af skader på superligaholdet har været nødt til at trække spillere op fra U19-truppen. Derfor kan man ikke stille hold i morgen aften, og Grindsted vinder således uden kamp.

Derfor hedder det nu semifinale og det foregår den 19. maj hjemme ved Lynghallen mod enten AC Horsens fra 1. division eller Vejle Boldklub, der spiller i U19-ligaen. De to hold mødes i morgen aften og vinderen kommer altså til Grindsted den 19. maj.

– Vi kunne rigtig godt tænke os at prøve at spille for rigtig mange tilskuere, lyder det fra Tobias Schultz, som derfor opfordrer alle til at møde op ved Lynghallen den 19. maj for at hjælpe de lokale fodboldhelte videre til pokalfinalen.