LEGO House sender Dagny Holm-hyldest-æske på gaden

LEGO House sender af og til en helt speciel æske på gaden – de såkaldte Limited Edition æsker. De første to produkter i Limited Edition serien er The Wooden Duck og The Brick Moulding Machine og nu kommer en hyldest til LEGOs første Master Builder, Dagny Holm.

Dagny Holm var niece til Ole Kirk Kristiansen og allerede som 19-årig begyndte hun at arbejde i LEGO Koncernen, hvor hun skabte trædesigns. Senere gik turen til København, hvor hun boede i 25 år og undervejs uddannede sig som klassisk skulptør. I 1960’erne kom hun tilbage til LEGO, som på det tidspunkt var gået over til at producere legetøj af plastik.

Men Dagny Holm havde en særlig forståelse for at sætte de firkantede klodser sammen til noget realistisk – hvilket LEGOLAND Parken nød godt af, da den åbnede i 1968, hvor Dagny Holm sammen med sit team stod bag de store modeller i forlystelsesparken.

Nu har LEGO House så sendt en hyldest til Dagny Holm på gaden ved et særligt Limited Edition byggesæt, Dagny Holm – Master Builder, en æske der kun kan købes i LEGO House i Billund.

Allerede i morgen, fredag den 4. marts, kan du møde de to designere bag Dagny Holm-æsken. De sidder klar i LEGO Square i LEGO House fra kl. 14.30 til 16.30.

Her er den Limited Edition æske som LEGO har sendt på gaden for at hylde Dagny Holm.