4 mill. på 14 år fra Gryden til 3 GGIF-foreninger


Musik i Gryden har gennem årene bidraget med fire millioner kroner til de tre arrangerende foreninger.

Musik i Gryden er en gave til de tre GGIF foreninger bag. GGIF Håndbold, Gymnastik og Fodbold har gennem de seneste 14 år hver især fået mere end en million kroner fra overskuddet. Penge som er brugt til at give ungdommen i de tre foreninger gode oplevelser og fornuftig kontingent.
Forleden leverede de tre foreningsformænd og unge hjælpere fra de tre klubber en lille tak den anden vej til det koncertudvalg, der arrangerer Musik i Gryden og som for en stor dels vedkommende har været med alle årene.
Koncertudvalget fik på Stadion overrakt en sommerkurv med lidt vin, blomster og delikatesser.

– Musik i Gryden er blevet en fantastisk tilbagevendende musikfest på grund af tre dele. Koncertudvalget der gennem 15 år nu har haft modet og overblikket og brugt rigtig meget tid, de øvrige omkring 500 frivillige hvoraf mange også er med år efter år og så selvfølgelig på grund at publikum, der køber billet og er med til at skabe en fest på Stadion den første weekend i august, siger Søren Madsen, der er formand for GGIF Fodbold.
I år har koncertudvalget også stået i spidsen for den meget vellykkede Kim Larsen koncert med 4.000 gæster på Grindsted Stadion torsdag den 5. juli og kurven var derfor ekstra velfortjent.

– Koncertudvalget sætter pris på de øvrige frivillige med tilbud om billetter med rabat til arrangementer i Magion og derfor synes vi nu tiden var kommet til, at vi også viste hvor meget vi sætter pris på, hvad koncertudvalget gør for vores foreninger, siger Rikke Kirkegaard, der er formand for GGIF Gymnastik.

Der er Musik i Gryden for 15. gang lørdag den 4. august. Der er plads til 4.500 gæster på Grindsted Stadion og lige nu er der solgt omkring 3.400 billetter.

– Vi håber naturligvis at billetsalget tager fart de næste 14 dage. Det er ingen hemmelighed, at vi meget gerne skal have omkring 3.800 ind før det store arbejde med at arrangere koncerten bliver belønnet, og det når vi forhåbentlig, siger Michael Steen-Andersen, der er formand for GGIF Håndbold.

De seks topnavne, der levere musikken til årets Musik i Gryden er Rasmus Seebach, Magtens Korridorer, Infernal, Burhan G samt Danser med Drenge og The Boss.
Der sælges i alt 4.500 billetter og de kan købes via Musik i Grydens hjemmeside, i Kvickly Grindsted eller de øvrige billetsalgssteder som man finder på www.musikigryden.dk