Billund Gymnastik har fået ny formand


Bestyrelsen i Billund Gymnastik har været i arkiverne hos Billund Lokalhistoriske Arkiv og nej, der har ikke tidligere været en mandlig formand for Billund Gymnastikforening. Der har været adskillige formænd i Billund Idrætsforening, som gymnastikforeningen er en del af, men aldrig nogen mandlig af slagsen netop for gymnastikafdelingen.

Det er der nu – efter Ulrik Beierholm er blevet valgt som ny formand efter Karina Holm Ehmsen.

30-årige Ulrik Beierholm er uddannet fysioterapeut og har stor erfaring ud i den gymnastiske verden. Han går derfor til formandsposten med ønsket om en tæt kontakt til folkene på gulvet, så at sige:

– Jeg vil gerne være den formand, som vores fantastiske frivillige kan spejle sig i, hvad angår kærligheden til gymnastikken og erfaringen med at være instruktør. Netop fordi jeg ønsker at være en formand, der – ligesom hende jeg afløser – meget gerne trækker i instruktørjakken, hvis et hold skulle få brug for hjælp nogle gange i løbet af sæsonen, siger Ulrik Beierholm.

Derfor er mange af de administrative formandsopgaver i foreningen lagt ud på den øvrige bestyrelse, så den nye formand kan fokusere på netop tæt kontakt med de frivillige trænere og livet i springcentret i Billund Idrætscenter.

– Derudover har vi planer om at lægge nogle af opgaverne, der gennem årene er havnet i bestyrelsen, ud i nogle udvalg, så endnu flere frivillige kommer til at trække et læs for at få foreningen til at fungere. Men det bliver små læs fordelt ud på flere, så det ikke er de få, der sidder med de store læs og går død i det, siger Ulrik Beierholm.