Billund og Grindsted med i Global Goals Tour


FNs 17 verdensmål skal udbredes til 2 mio danskere – og det skal blandt andet ske via forskellige events i 48 danske byer – deriblandt Billund og Grindsted. Touren hedder Global Goals Tour, som vender vejen forbi området allerede i morgen.

Her kommer tryllekunstner Anders Møller på besøg fredag eftermiddag på Byens Plads i Billund kl. 14 og Torvet i Grindsted kl. 15.

Den røde tråd gennem showet er FNs 17 verdensmål. Efter showet vil Anders holde trylleskole, hvor de første 100 børn og unge i hver by får et sæt af de flotte verdensmålstryllekort.

De to formænd for handlen i Billund og Grindsted, Flemming Nørbygaard og Johnny Hansen, er begge meget tilfredse med at Global Tour ligger vejen forbi de to handelsbyer.

– Det er et vigtigt emne og samtidig bliver det præsenteret på en sjov og interessant måde og på en måde, så byernes butikker, men også foreningsliv kan være med at skabe liv og mulighed for oplevelser i vores byer, det glæder vi os til, lyder det fra Johnny Hansen.

Næste besøg er fredag den 21. december, hvor kok Jesper Volmer kommer på besøg. Igen fra klokken 14.00 i Billund og 15.00 i Grindsted.