CoC Playful Minds flytter sammen med Billund ErhvervsFremme


Om kort tid skal de ansatte på Børnenes Hovedstad, CoC Playful Minds på Gammelbro og de ansatte hos Billund Erhvervsfremme i Billund Centret køre til Kløvermarken i Billund i stedet for.

Her flytter parterne nemlig sammen i store fabrikslokaler, der også kommer til at huse LEGO Venture. Samtidig kommer adressen til at huse et nyt iværksættermiljø for virksomheder.

– Ligeværdig samskabelse med børn er hjertet i alle vores projekter, så vi har mange børn, der direkte samarbejder med os om blandt andet udvikling af fremtidens læringsmiljø, om mere sikre fodgængerovergange og om nye produkter sammen med virksomheder. Det kræver flere kvadratmeter – også til at kunne udstille børnenes visionære ideer, så alle borgere kan følge projekterne. Samtidig er vi i gang med at etablere et iværksættermiljø, hvor organisationer, der ønsker at samskabe med børn ikke blot kommer på enkeltstående workshopdage, men kan ”bo”,  arbejde, samskabe med børn, teste idéer. Det får vi plads til, når vi er flyttet, siger Charlotte Sahl Madsen, adm. direktør i CoC Playful Minds.

Hos Billund ErhvervsFremme glæder formand Gitte Ottosen sig til flytningen og de nye bo-fæller:

– Det nye fællesskab giver stor synergi og styrke i forhold til, at vi kan yde den bedst mulige rådgivning til iværksættere og startups. Ja, faktisk er det at flytte sammen med CoC Playful Minds og LEGO Ventures for os lidt af et drømmescenarie, siger Gitte Ottosen.